Vahtera Arkkitehdit - etusivullelataa katseluohjelmat alta

CAD ja koulutus

Vahtera Arkkitehdit - referenssit

Rakennusalan ja suunnittelun kehityksestä, uusista ohjeista, määräyksistä ja tuotteista suunnittelijamme pidetään ajan tasalla mm kierrättämällä Rakennustietokortiston päivitykset suunnittelijoiden luettavana. Laajempia ja tärkeämpiä uusia asiakokonaisuuksia varten haetaan ulkopuolinen koulutus kursseilta tms tilaisuuksista, joiden annista osallistujat sitten raportoivat muulle henkilöstölle.

Perinteiset arkkitehtitoimistojen ammattiriennot, kuten seminaarit ja messuvierailut sekä erilaiset excursiot ovat toki myös osana henkilöstön kouluttautumista, mutta näillä on lisäksi oma merkityksensä toimistotyötä vastapainottavana virkistyksenä.

Vahtera Arkkitehdit on CAD-suunnittelun alkuajoista asti ollut alan kehityksen edelläkävijöitä. Kaikki suunnittelijamme työskentelevät alustavista luonnoksista alkaen tietokoneella, Cad-ohjelmia käyttäen. Näin työskennellään alusta saakka oikeassa mittamaailmassa ja siirtyminen vaiheesta toiseen on mahdollisimman riskitöntä.

Tarvittaessa voimme laatia jo hankkeen alkuvaiheessa 3d-mallin-nuksia ja antaa alustavia määrätietoja. Cad-aineistosta ja malleista voidaan tuottaa sähköisiä 3d-tulosteita, joita asiakas voi tutkia päätteellään ja joista voi ottaa mittoja ja määrätietoja.

Cad-suunnittelun eturintamassa pysyäksemme, järjestelmien ja sovellusten sekä alaan liittyvien vaatimusten muuttuessa, on myös henkilöstömme osaamista jatkuvasti päivitettävä.

Viimeisimpänä askeleena olemme siirtyneet käyttämään Revit-ohjelmaa, joka on täysiverinen tietomalliohjelma. Laadimme kaikki uudiskohteemme Revit-mallinnuksina ja teemme niistä tietomallin tilaajan tarpeiden mukaan.

OLLI VAHTERA OY - Pitkämäenkatu 11 A, 20250 Turku, FINLAND / Puh. 02-2781 600 / etunimi.sukunimi@vahteraarkkitehdit.fi